Отзиви

"Д-р Ковачева е отличен професионалист, изключително отговорна, с богат опит и топло отношение към пациентите. Медицинската сестра е перфектна, създава ред и сигурност. Аз и семейството ми посещаваме кабинета от много години и не бихме променили избора си по отношение на екипа, който се грижи за денталното ни здраве."
Юлия Николова
Пациент
"От 15 години аз и цялото ми семейство сме пациенти на доктор Ковачева и нейния екип! Изключително сме доволни от професионализма, отношението, вниманието и подхода към всеки един пациент! Всички винаги са мили, любезни и усмихнати, създават приятна атмосфера в кабинета и спомагат пациентите да се чувстват спокойни и в добри ръце! "
Бистра Хашем
Пациент
"С висока оценка за професионализма на д-р Ковачева! Изключително внимателна, прецизна, коректна. Условията в кабинета са отлични. Благодарности към целия колектив."
Галина Димитрова
Пациент
Dr.Dimitrova ...0% stress! ..Vinagi USMIHNATA...Positivna....PROFESIONALIST! "
Hakmet Ramadan
Пациент
"Д-р Саня Димитрова е много внимателна, мила и изключителен професионалист. Спокойна съм, знаейки, че тя се грижи за устната ми хигиена и не бих я сменила. Работи само с качествени материали, а кабинетът е отлично оборудван. "
Виолета Йорданова
Пациент
"От 15 години съм пациент на д-р Ковачева. За мен, тя е един от най-добрите специалисти в областта."
Десислава Добрева
Пациент
"Д-р Ковачева е отличен спецлиаст, при който ходя от години без никакво притеснение. Много е внимателна и винаги взема решения в интерес на пациента."
Яна Христова
Пациент
"Изключително приятна обстановка. Квалифицирани специалисти с чудесно отношение към пациентите."
Милен Христов
Пациент