За кабинета

Дентални кабинети Д-р Ковачева са разположени на втория етаж в бизнессградата намираща се на кръстовището на ул “Генерал Колев” 54 И бул. “Цар Освободител”. Точният адрес на практиката е ул. “Генерал Колев” 54 ет.2 офис 11. Сградата се отличава със съвременен модерен дизаин.Кабинетите също са издържани в модерен и същевременно уютен стил. Оборудвани са със съвременна апаратура целяща извършването на екзактно лечение и осигуряваща максимален комфорт за пациента.Клиниката разполага с дигитален рентгенов апарат извършващ бърза и перфектна диагностика. Уютната приемна създава възможност за приятно отпускане и разтоварване предшестващо лечението.

В клиниката работят зъболекари и сестри с дългогодишна практика.Опитни в диагностиката,анестетиката и лечението,те са в състояние да предоставят на пациента изключително квалифицирано обслужване както и прецизно лечение.Извършват се съвременно терапевтично,ендодонтско,протетично и хирургично лечение.Работи се и с деца .В случаите на необходимост се извършват консулти или съвместно се провежда лечение с тесни специалисти.

Д-р Цветелина Ковачева: От самото начало на стоматологичната си практика мечтаех за кабинет в който да бъде приятно и удобно както за моята работа така и за лечението на пациентите ми. Постарах се да създам обстановка която да предразполага към спокойна и комфортна лечебна деиност.По мнението на пациентите които вече са посетили кабинетите там те се чувстват удобно и в сигурни ръце.Направих всичко с много любов и с голямата подкрепа на покойния си съпруг който вложи в кабинетите освен много труд и част от своята душа.

От началото на 2012 година в кабинетите бяха направени някои промени. С оглед по-доброто обслужване на пациентите и скъсяване на интервала между отделните приеми назначих на работа Д-р Саня Димитрова. Тя се обучаваше при мен през последната година от следването си и по моя преценка е амбициозен млад специалист с много качества, които могат само да допринесат за по-добрата организация в кабинетите. Бих се радвала, ако пациентите споделят мнения и изразяват впечатленията си от новата организация в сайта. Това ще послужи за градивни промени, с оглед по-доброто обслужване.

След внезапното пенсиониране по болест на сестра Нели Кръстева за пациентите се грижи сестра Цветомира Янева. С нея съм работила още в самото начало на частната си практика. Имам отлични впечатления от работата и и смятам, че е перфектен организатор и много инициативен човек.

С цел по доброто обслужване на пациентите, Д-р Никола Михайлов поема спешните случаи в обратните смени на д-р Ковачева. Желателно е предварително обаждане за уточняване на часа, на някой от посочените телефони.